Магазин

Се разведува Нивес Целзијус

Се разведува Нивес Целзијус

По девет години брак, Нивес Зељковиќ и Дино Дрпиќ се разведуваат, јавува хрватски „Стори“.

Иако до сега неколку пати се разделуваа, загрепскиот фудбалер и писателката неодамна се одлучиле на овој чекор, што во екслклузивна изјава за „Стори“, потврдила Нивес.