петок, 28 јули 2017  |  Вести денес: 17

Се реконструира скопската обиколница

Од денеска почна целосна реконструкција на оштетените делови на скопската обиколница од поплавите на 6 август годинава. Градежните работи ги изведува Трансмет, а инвестицијата е 165.172.310 денари на Јавното претпријатие за државни патишта.

обиколница

Поврзани вести

Со реконструкцијата се опфатени 1.500 метри вклучувајќи ги и клучката Арачиново и клучката Хиподром.

На овој дел од обиколницата од денеска е воведен времен сообраќаен режим.

Најчитани вести