Магазин

Се залепиле за време на секс

Се залепиле за време на секс

Една италијанска двојка одморот ќе го памети цел живот, бидејќи додека воделе љубов во морето тие успеале да се „заглават“.

Двојката уживала во интимните активности во морето, ама завршија во болница. Имено момчето и девојката се залепиле во текот на сексуалниот однос поради вакумот што го предизвикува водата.

Поради ефектот на вакум, двојката буквално станала едно. Безбедно се одвоени откако доктор и ја проширил матката на жената.

Итната помош потоа ги префрлила до болница каде докторот успеал да ги раздвои со одреден зафат.