Македонија

Се запали камион на Плетвар

Се запали камион на Плетвар

На планинскиот превој Плетвар, денеска се запали товарно возило. Причините за опожарувањето на камионот не се познати, но навремено е спречена поголема катастрофа.

1kamion

gori-kamion2

2kam

Фото: Маркукуле.мк