Крими хроника

Се запали зграда во скопската населба Даме Груев – се задуши еден пожарникар

Се запали зграда во скопската населба Даме Груев – се задуши еден пожарникар

Присутна беше полиција и три возила на противпожарна бригада, две возила на итна помош.

Во чадот се задушил само член на противпожарна бригада, бидејќи, боците со кислород биле надвор од употреба. Причинета е штета, но нема посериозни повредени или загушени од чадот.