Магазин

Што треба да знаете пред да купите детско седиште за автомобил?

Што треба да знаете пред да купите детско седиште за автомобил?

Со новиот закон за безбедност во сообраќајот стапи на сила и задолжителното поседување на детско седиште во автомобилот, со цел да се обезбеди поголема безбедност на децата во сообраќајот. Еве што треба да знаете пред да купувате седиште за деца.

Седиштата за деца…