недела, 23 јули 2017  |  Вести денес: 36

Седите по 8 часа во канцеларија? Погледнете го ова видео!

Седиме во автомобил, седиме на работа, на кафе, седиме додека се одмараме дома. Токму таквиот начин на живот може многу да му наштети на вашето здравје

masa1

Последни вести

Иако можеби не сме свесни за тоа, повеќето од времето во денот многумина го поминуваат седејќи.

Седиме во автомобил, седиме на работа, на кафе, седиме додека се одмараме дома. Токму таквиот начин на живот може многу да му наштети на вашето здравје, но за среќа постојат мали трикови со кои ќе може да го растоварите вашиот рбет и со тоа ќе влијаете на подобро држење, но и на своето севкупно здравје.

Најчитани вести