Магазин

Седмата Меѓународна графичка работилница „Софија“

Седмата Меѓународна графичка работилница „Софија“

Денеска во Богданци ќе се одржи завршната изложба на седмата Меѓународна графичка работилница „Софија“.

На изложбата ќе бидат претставени делата што во изминатите десет дена ги создадоа 18 уметници (графичари) од Македонија, Србија, Бугарија, Хрватска, Босна и Херцеговина и Словенија, кои учествуваа на годинешното издание на работилницата.