Балкан

Седмооделенец уценувал помала ученичка со снимка од орален секс

Седмооделенец уценувал помала ученичка со снимка од орален секс

Тринаесетгодишен ученик во основно училиште во Бор уценувал ученичка од шесто одделение со снимка од орален секс.Малолетникот наплатувал 200 динари за гледање на снимката.

Освен тоа што ја покажувал снимката тој на едно момче му наплатил 1000 динари за да му ја префрли снимката.

Ученикот на избришал снимката откако класниот раководил го повикал и му ја побарал.