сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 51

Седница на Државната изборна комисија

Државната изборна комисија денеска ќе одржи јавна седница.

Седница на Државната изборна комисија

Поврзани вести

Државната изборна комисија денеска ќе одржи јавна седница.

Членовите на Државната изборна комисија ќе го разгледаат Извештајот за прогресот од вкрстените, теренските и административните проверки заради ажурирање на Избирачкиот список врз основа на Правилникот за методологија за водење и ажурирање на Избирачкиот список, заклучно со 5-ти април 2016 година.

Најчитани вести