петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 65

Седница на Државната изборна комисија

download (35)

Последни вести

Државната изборна комисија денеска ќе одржи седница на која треба да биде разгледан статусот на функцијата претседател на Општинска изборна комисија Центар, Скопје.

Членовите на Комисијата ќе расправаат и за Меморандумот за соработка меѓу Македонскиот центар за култура и развој од Скопје и ДИК за спроведување заеднички активности.

Најчитани вести