вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 42

Седница на инспекцискиот совет

sed nica

Последни вести

Инспекцискиот совет денеска ќе ја одржи 44. јавна седница.

На дневен ред е Информација за постапување по пет претставки од областа на земјоделството, шумарството, ветеринарството и безбедноста на храната.

Најчитани вести