Македонија

Седница на собраниската комисија за политички систем

Седница на собраниската комисија за политички систем

Во Собранието на Рерпублика Македонија денеска седница ќе одржи Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците.

Единствена точка на дневен ред е Годишниот извештај за работата на Агенцијата за администрација за 2014 година.