среда, 23 август 2017  |  Вести денес: 0

Седницата за буџетот закажаната на 17 октомври

Владата го достави до Собранието Предлог-буџетот откако и беше вратен на разгледување по завршување на амандманската расправа во Собранието.

Последни вести

Претседателот на Собранието на Република Македонија Трајко Вељаноски за 17 октомври го закажа почетокот на 125. седница на која пратениците треба да расправата за Предлог-буџетот за 2017 година.

Владата го достави до Собранието Предлог-буџетот откако и беше вратен на разгледување по завршување на амандманската расправа во Собранието.

Расправата за Предлог-буџетот на пленарната седница може да трае најмногу пет дена.

Најчитани вести