четврток, 20 јули 2017  |  Вести денес: 47

Седници на две собраниски комисии

sobranie1111.jpg-500

Поврзани вести

Комисијата за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и Агенцијата за разузнавање и Комисијата за здравство денеска треба да одржат седници во Собранието на Република Македонија.

На дневен ред на Комисијата за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање закажана е Утврдувањето заклучок за надзорна посета на УБК и Утврдувањето заклучок за надзорна посета на Агенцијата за разузнавање

На седницата на Комисија за здравство ќе има јавна расправа на тема „Предлог на закон за слободните здравствени зони“.

Најчитани вести