Седници на три собраниски комисии

Во Собранието денеска седници ќе одржат Законодавно-правната комисија, Комисијата за труд и социјална политика и Комисијата за култура.

Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за филмска дејност, по скратена постапка, е единствената точка на дневниот ред на седниците на Законодавно-правната комисија и на Комисијата за култура.

Членовите на Комисијата за труд и социјална политика на денешната седница ќе расправаат по Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за мирно решавање на работните спорови, во второ читање.

Доколку преземете содржина од оваа страница, во целост сте се согласиле со нејзините Услови за користење.