понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 63

Седници на две собраниски комисии

sobranie118

Поврзани вести

Собраниските комисии за европски прашања и за политички систем и односи меѓу заедниците денеска треба да одржат седници.

На дневниот ред на Комисијата за европски прашања е Предлог законот за медицинските сестри и акушерките, во прво читање, а Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците ќе одржи јавна расправа по Предлог-законот за нотаријатот.

Најчитани вести