четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Шеги и местенки за Први април! (ВИДЕО)

Први април е денот кога може да ги правите најлудите шеги и местенки, а ако немате идеја што да правите, еве неколку видеа колку да ви ја разбудат креативноста.

Шеги и местенки за Први април!

Шеги и местенки за Први април!

Последни вести

Денеска е денот на шегата, денот кога ни е дозволено да лажеме, денот кога ни е дозволено да се шегуваме на туѓа сметка, денот кога може да правиме штосни местенки без другите да ни се налутат.

Први април е денот кога може да ги правите најлудите шеги и местенки, а ако немате идеја што да правите, еве неколку видеа колку да ви ја разбудат креативноста.

Најчитани вести