Секс

Секс играчка „гризачот Суарез”

Секс играчка „гризачот Суарез”

Во продажба се појавија и секси играчка со ликот на напаѓачот на Ливерпул и Уругвај. Таа е наменета за жени и главно за нивните брадавици. Оваа екстра продажба оди на он-лајн во Шведска од “Оливер&Ева” и чини околу 33 евра.

“Ако вашата партнерка сака да и ги гризните брадавиците, направете го тоа со “гризачот Суарез”. Може да се регулира степенот на гризењето во зависност од расположението”, пишува на сајтот од продавницата.