четврток, 27 јули 2017  |  Вести денес: 0

Секс на брзина кој ќе ви стане омилен

Последни вести

Познатата поза наречена “Стоечка поза” која сите тајно се плашиме да ја испробаме започнува вака: Лесно раширете ги нозете потпрени на ѕид.

Нека вашиот партнер се доближи до вас, со рацете нека ги подигне вашите бедра туркајќи го вашиот грб кон ѕидот за рамнотежа, а потоа се впушти во пенетрација.

За почетниците, оваа секс поза се препорачува да ја испробаат со една нога на подот.

Зошто ја сакаме?

На почеток изгледа лесно, егзотична и необична, но станува збор за класична мисионерска поза, во исправена положба. Како и мисионерците, оваа поза е навистина интимна и ви дава близина и стравствени погледи очи во очи.

Освен тоа, можете да ја изведете речиси секаде, а посебно е секси и возбудлива доколку се впуштите и во “секс на брзина” на некое необична место.

Освен што е егзотична, оваа поза можете да ја изведете било каде, а ќе ви стане и омилена доколку сте амбициозни.

Најчитани вести