петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 52

Секс пози кои се уште пожешки ако вклучите вибратор

dryzheskii_sex

Поврзани вести

Тука имате само 8 избори, но не бидете строго ограничени, слободно измислете и 9-та и 10-та поза.

Не ви треба многу за да го зголемите сексуалното задоволство – само додадете играчка која вибрира.

Партнерот ќе биде изненаден од ефектот:

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-2.jpeg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-3.jpg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-4.jpg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-5.jpg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-6.jpg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-7.jpg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-8.jpg

8-seks-pozi-koi-se-uste-pozeski-ako-vklucite-vibrator-9.jpg

Најчитани вести