Секс

Секс пози за подигнување на машкото его

Секс пози за подигнување на машкото его

Секс за време за туширање, напредна мисионерскапоза, како и орален секс ги возбудува мажите повеќе од што можете да замислите, благодарејќи им на игрите во кои доминира неговото его.

Истражувањето покажало дека жените најмногу се возбудуваат во текот на предиграта, а омилената поза за постигнувае на оргазам е популарниот класичен мисионер бидејќи тогаш се чувствуваат најстраствени.

Иако мажите обожуваат секс во секој смисла на зборот, постојат одредени пози кои можат да ги возбудат повеќе од што можат да замислат, а се е благодарение на игрите во кои доминира нивното его.

1. Секс за време на туширање

Секој маж бара изговор да види голо женско тело, а посебно ако може да го допира. Викнете го во туш-кабината и дозволете му да ве допира во исто време додека водата нежно ве масира по телото. Ако имате огледало во тоалетот, слободно гледајте во него. Неговото его ќе се подигне кога ќе види дека одлично му оди.

2. Орален секс

Иако ова и не е баш поза во буквална смисла на зборот, секако дека може да послужи. Ако мажот покажува интерес да го разбудите со орален секс и немате ништо против исполнете му ја фанатазијата и подигнете му го егото. Ќе се чувствува неодоливо.

3. Напредна мисионерска поза

Иако постојат голем број на варијации на оваа тема, онаа во која на патнерот му се поткрева егото е позата во која вашиот партнер може да гледа што прави. Префрлете ги н озете на неговите рамена, а тој нека се потпре на дланките покрај вас. Гледањето на овој чин истовремено на и изгледот на вашето лице на него ќе делува многу стимулативно, а вашите воздишки ќе кажат повеќе од илјада зборови.