Секс

Секс во тројка- што треба да знаете?

Секс во тројка- што треба да знаете?

Сексот во тројка како во филмовите е фантазија на многумина, но што треба да се олчекува во реалноста?

Не е како во порно филмовите

Ако ви е прво искуство големи се шансите да бидете неусогласени. Некое време ќе поминете на прилагодување на различни пози кои ви одговараат.

Може да постане збунувачки

Каде да ги ставите нозете, рацете, кого да бакнете. Ако не сте искусни на почеток ќе имате дилема што да правите.

Смеењето е супер

Не плашете се да се смеете. Сигурно на почеток ќе бидете неспретни за да ги „фатите“ конците во раце, но најдобар начин да се справите со тоа е да се смеете на сопствените грешки.

Приврзаноста не постои

Кога сте во тројка, не очекувајте сето внимание да биде насочено кон вас.

Сите мораат да учевствуваат

Ако имате секс во тројка, треба сите да бидат задоволни. Затоа погрижете се за тоа.

Не мешајте ги пријателите

Доколку во кревет освен партнерот се одлучите да повикате пријател или пријателка, тогаш голема е веројатноста да не можете да ги погледнете во очи.

Граници постојат

Пред да прејдете на „работа“, разговарајте за тоа колку далеку сте подготвени да одите.

Заштитата е задолжителна

Ова значи дека треба да го промените кондомот ако го менувате партнерот или партнерката.