Секс

Сексот со овој хороскопски знак е незаборавен, еве зошто

Сексот со овој хороскопски знак е незаборавен, еве зошто

Без разлика на тоа дали сте имале добро или лошо искуство со овој знак во хороскопот, сексот со овој знак секогаш е незаборавен. Тие имаат силна личност и неверојатна сексуална енергија.

Станува збор за Лавот.

  1. Не ја сака мисионерската поза

Тие сакаат работите во креветот да бидат интересни. По природа се со натпреварувачки дух, па „нормалните“ работи не доаѓаат во предвид. Тие ќе ве вртат и ќе ве креваат, но сигурно нема да сакаат мисионерска поза.

  1. Го очекуваат најдоброто

Играат голема улога во се. Сакаат да изгледаат убаво, а го очекуваат истото и од вас. Ова значи дека нема да спијат со било кого, тие го сакаат само најдоброто. Очекуваат да изгледате убаво, да бидете добри во креветот и да го кренете нивното его на највисоко ниво.

  1. Секогаш сакаат уште

Тие сакаат да повторуваат. Без разлика дали се работи за играње улоги, шлаг или „тројка“ сакаат да се случува одново. Нивната сексуална желба е тешко да ја задоволите. Не се срамежливи, па сакаат да испробаат несекојдневни работи. Бидете внимателни, затоа што ако нешто не им се допаѓа ќе дознаете веднаш.

  1. Нивниот став секогаш буди желба за секс

Кога ќе дојдете во контакт со Лав, знаете за тоа. Нивните силни личности може да се почувствуваат од далеку. Сакаат да бидат надмени, но тоа е дел од нивниот шарм.

  1. Кралот на џунглата е најдобар во креветот

Никогаш не заборавајте дека тие се главни. Нивната агресивна природа се покажува во креветот. Нема да се плашат да ве фрлаат по креветот за време на сексот.

  1. Не постојат чудни мигови

Доколку не сте срамежливи, нема да има непријатности. Кога нештата се кажани, тие мора и да се направат.

  1. Не ги сфаќаат работите лично

Кога сексот нема врска со емоциите, ним тоа не им пречи. Тие сакаат да уживаат и не им е важно дали ќе се јавите следниот ден.

  1. Можете да очекувате искрена критика

Лавовите сакаат да го кажат сопственото мислење како сте се покажале во креветот и да се осврнат на деталите.

  1. Доверливи се

Секогаш ќе се потрудат да ве доведат до врвот и ќе дадат се од себе да ве задоволат во секоја смисла. Без разлика дали е набрзина или пак вклучува долго галење, секогаш се трудат.

  1. Го даваат она што и вие ним им го давате

Сакаат да им се угодува и сакаат да ги задоволувате. Нивниот карактер не им допушта да добиете помалку отколку што сте заслужиле. Запомнете дека егото му е мошне важно на Лавот и дека морате да го негувате и да го храните.