Спорт

Селекторот Милевски го соопшти списокот на фудбалери кои ќе настапат против С. Ирска

Селекторот Милевски го соопшти списокот на фудбалери кои ќе настапат против С. Ирска
Селекторот на репрезентацијата до 21 година го соопшти списокот на фудбалери кои ќе настапат против С. Ирска

Во тимот на Милевски за прв пат е повикан офанзивниот фудбалер на Брегалница, Стефан Мишев, повратници во надежната репрезентација се Тихомир Костадинов, Алекса Амановиќ и Бесмир Бојку.

Милевски со проверени фудбалери ќе ја нападне С. Ирска на гости
Милевски со проверени фудбалери ќе ја нападне С. Ирска на гости