петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

Селфи на Игор и Северина и еден неочекуван коментар

Игор Којиќ на Инстаграм објавил заедничка фотографија со сопругата Северина, но ваков коментар со сигурност не очекувал.

igor-i-severina-selfi

Поврзани вести

Игор Којиќ на Инстаграм објавил заедничка фотографија со сопругата Северина, но ваков коментар со сигурност не очекувал.

Игор до фотографијата напишал и неколку стиха од песна на Тони Цетински, но сигурно не очекувал дека еден следбеник на Инстаграм ќе му напише дека тие двајца се како брат и сестра.

Ваквата споредба на вљубената двојка сигурно не им се допаднала.

Најчитани вести