Македонија

Село Рашче денеска без вода

Село Рашче денеска без вода

Јавното претпријатие “Водовод и канализација” информира дека денеска без вода е селото Рашче. Прекинот е настанат поради дефект на водоводната мрежа.

Корисниците од селото без вода се од 10:45 часот, а ќе бидат се додека не се санира дефектот.

Екипите на ЈП “Водовод и канализација”, работат  на остранување на дефектот.