Магазин

Семејна љубов: Миранда Кер во кревет со своите мајка и баба

Семејна љубов: Миранда Кер во кревет со своите мајка и баба

За Кер оваа фотографија е „семејна љубов“, а одамна е познато дека Миранда е исклучително поврзана со својата баба Тереза, која била на чело на нејзината компанија „Кора Органик“.

Миранда често пати во јавност се фали со советите на нејзината баба, а посебно кога станува збор за момчињата.

„Секој ден стави по малку шминка и облечи убав долен веш и ќе го задржиш својот маж. Тоа се некои од советите кои ми ги кажа таа“, рекла Миранда.