понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 61

Груевски со семејството се прошета низ Градскиот парк (ФОТО)

Семејна прошетка на Груевски низ Градскиот парк

Семејна прошетка на Груевски низ Градскиот парк

Последни вести

И ова саботно топло попладне, семејството Груевски го искористи за да го мине заедно во пријатна прошетка во скопскиот градски парк.

gruevski-park11

gruevski-park22

Најчитани вести