сабота, 25 март 2017  |  Вести денес: 24

Семејството Марјановиќ ја напушти семејната куќа

Jelena-Krsmanovic-620x350

Поврзани вести

Сите членови од семејството Марјановиќ околу 12 часот ја напуштиле семејната куќа, пишуваат српските медиуми.

Зоран Марјановиќ, сопругот на брутално убиената Јелена Марјановиќ и неговиот син Урош, ќерката Јана и таткото Владимир заедно заминале од семејната куќа.

Не е познато дали трајно го напуштиле семејниот дом и дали можеби на извесен период се иселил поради силниот медиумски притисок кој со денови се врши врз нив.

Како што претходно изјавила Нада Топчагиќ целата трагедија најсилно се одразува на малата Јана која постојано е во паника и се плаши и тој „мистериозно да не исчезне“ како мајка и.

-Вистина е дека детето е под постојан страв. Јана не се дели од татко и. Постојано е со него и буквално само со него и комуницира, одбива да се раздели од него и на минута. Не сака да оди никаде и единствено со него зборува – кажала Нада.

Најчитани вести