Спорт

Серена во потера по крадец кој и го “собра” мобилниот телефон

Серена во потера по крадец кој и го “собра” мобилниот телефон
Серена Вилијамс во непријатна ситуација - бркаше крадец кој и го "собра" мобилниот телефон

Но, Серена ја покажа својата брзина и одлучност и успеа да го стигне крадецот кој веќе беше излезен од ресторанот со нејзиниот телефон.

Серена Вилијамс беше на вечера со основачот на Редит, Алексис Оханиан, а потоа се случи неочекуван настан… Но, Серена ги разреши проблемите…