Магазин

Сериозно влошено здравјето на Анџелина Џоли

Сериозно влошено здравјето на Анџелина Џоли

Изгледа дека двојната мастектомија и стресот со кој што се борi, битно влијаеја на здравјето на 38-годишната Анџелина Џоли бидејќи по таа интервенција, актерката себе се донесе на раб на анорексија.

На аеродромот во Сиднеј изгледала многу слабо, што не би можела да го носи својот багаж ниту на своите деца, кои сами ги носеле своите работи. 

„Анџелина е перфекционист и никогаш не и’ е доволно добро. Постојано е на сет и од премногу работи заборава да јаде. Само пие вода и јаде овошје“, велат нејзините колеги.