Магазин

ВИДЕО: Севе се подготвува за најважниот ден во нејзиниот живот

ВИДЕО: Севе се подготвува за најважниот ден во нејзиниот живот

Следната недела Северина ќе се омажи. Последните подготовки, барем што се однесува до средувањето на линијата се во тек!

Уште само неколку дена останаа до венчавката на годината. За тој ден невестата мора да изгледа како никогаш дотогаш и затоа напорно вежба.

Севе објави видео на кое се гледа како се подготвува во теретана. Под видеото напиша:

Уште шест дена.