Магазин

Северина: Еве ти сине, „Се-ве, Се-ве!“

Северина: Еве ти сине, „Се-ве, Се-ве!“

Познатата хрватска пеачка Северина, стави статус на нејзиниот ФБ профил за нејзниот концерт во Сплит, кој се одржа пред два дена, што предизвика лавина позитивни коментари.

„Имам голема трема вечерва, мајка ми и син ми се на мојот концерт… Ова му е прв концерт…Ми рече – Мамо, знаеш што ќе биде на концертот? Јас го прашав – Што? Па ќе викаат Се-ве, Се-ве, вели тој“.

Во моментот кога публиката почнала громогласно да го скадира нејзиното име, Северина се свртела кон нејзиниот син единец и му рекла: Еве ти сине, „Се-ве, Се-ве!“

severina

 

seve2