Магазин

Северина и „Учитељице“ промовираа нова песна

Северина и „Учитељице“ промовираа нова песна
Популарниот хрватски бенд „Учителице“ и Северина ја промовираа новата песна „Генерале“ во Загреб, во центарот Капитол, а премиера на спотот е најавена за денеска.

Спотот е во режија на Ведад Јашаревиќ, а покрај згодните „Учитељице“- Мати, Ане и Силвија и секако Северина, во спотот се појавува и Никола Шош.

Кој е генералот и зошто дури четири жени му се обраќаат на еден маж, останува да се види.

 

s1 s2