Магазин

Северина им се дерела на српските цариници: Дали сте нормални, јас сум позната пеачка!

Северина им се дерела на српските цариници:  Дали сте нормални, јас сум позната пеачка!

Српските цариници на граничниот премин Батровци, во саботата ја сопреле Северина и нејзиниот менаџер, кои се враќале во Загреб.

Кога им наредиле да го паркираат автомобилот, пеачката реагирала доста непријатно.

„Дали сте вие нормални? Кој ви дава право да претурате по моите работи? Јас сум позната пеачка, вие да не сте слепи? -викала и беснеела пеачката.

Посла кратката расправија, полицијата утврдила дека во нејзиниот автомобил нема ништо нерегуларно.

severina-vuckovic-foto-nebojsa-mandic-1415057700-586722