Магазин

Северина на јахта на руски тајкун

Северина на јахта на руски тајкун

Името на хрватската пејачка Северина се најде испишано на една луксузна јахта на милијардер од Москва, а вредноста на јахтата е проценета на повеќе милиони евра.

Имено, српски „Курур“ пишува дека судејќи по се Сверина не може да побегне од јахтите.

И додека сеуште на големо се прераскажува нејзиното познато домашно видео од пред десетина години во кое таа се „заигра“ со бизнисменот Милан Луќиќ, еден руски милијардер воодушевен од неа името на својот луксузен брод го дал по Северина. Бродот се проценува дека вреди повеќе милиони евра.