Магазин

ФОТО: Северина со провокативен настап во Задар

ФОТО: Северина со провокативен настап во Задар

Северина со провокативен настап во Задар. Таа пееше во Спортскиот центар Вишњик, со што беше одбележано отворањето на кошаркарскиот турнир Задар Догус Баскетбал Турнамент.

ФОТО: Северина со провокативен настап во Задар
ФОТО: Северина со провокативен настап во Задар

Северина се појави во мрежести чорапи, трико и високи чизми. Освен големиот број млади обожаватели во концертот уживаше и хрватскиот поп пејач Младен Грцовиќ (57).

ФОТО: Северина со провокативен настап во Задар
ФОТО: Северина со провокативен настап во Задар

Тој неможел да го скрие воодушевувањето. Додека Севе заводливо танцувала на сцената, Грдовиќ ја посматрал со раширени очи и уживал во глетката.

Додека Севе заводливо танцувала на сцената, Грдовиќ ја посматрал со раширени очи и уживал во глетката
Додека Севе заводливо танцувала на сцената, Грдовиќ ја посматрал со раширени очи и уживал во глетката

Освен Северина, на отворањето настапи и грчкиот пејач Антонис Ремос.