петок, 21 октомври 2016  |  Вести денес: 33

Северина откри кога планира да се мажи

Одговарајќи на новинарски прашања, Северина не ја исклучи можноста повторно да е трудна, но откри и кога ја планираат свадба со нејзиното момче.

Северина откри кога планира да се мажи

Северина откри кога планира да се мажи

Поврзани вести

Славната пејачка Северина одржа концерт во Нови Бечеј, каде дојде заедно со својот свршеник Игор Којиќ.

Севе не ја исклучи можноста повторно да е трудна, но откри и кога ја планираат свадбата со нејзиното момче.

Севе не ја исклучи можноста повторно да е трудна, но откри и кога ја планираат свадбата со нејзиното момче.

Одговарајќи на новинарски прашања, Северина не ја исклучи можноста повторно да е трудна, но откри и кога ја планираат свадба со нејзиното момче.

Медиумите на големо ја највуваат свадбата во септември или октомври, а на тоа секси Северина одговори:

Ноември, ноември, ноемви е убав.

Најчитани вести