Магазин

Северина ужива во Дубаи

Северина ужива во Дубаи

Популарната хрватска пејачка Северина, речиси секогаш сака да ги информира своите обожаватели за тоа каде е и што прави во моментот.

severina_2

На нејзиниот профил на Фејсбук таа објави уште неколку нови фотографии од одморот во Дубаи, според кои може да се види дека таа таму едноставно ужива.

severina_1

Под една од фотографиите, Северина испраќа линк и до нејзиниот профил на Инстаграм, каде вели дека има многу повеќе фотографии.