Балкан

Шабан Шаулиќ ги разгневи Босанците

Шабан Шаулиќ ги разгневи Босанците

Шабан Шаулиќ сите ги шокираше на најовото издание на ѕвездите на Гранд, откако се појави и седна на своето место со црвена беретка на главата.

Босанските медиуми за ова кренаа голема прашина. Тие го нарекоа Шабан четник, а во текстовите пишуваат дека иако пробале да му се јават за да побараат одговор каква порака сакал да испрати, тој не бил достапен.

Шабан по одредено време ја извади беретката од главата.