Македонија

Шефот на бугарската дипломатија Винегин со свое предавање во МНР

Шефот на бугарската дипломатија Винегин со свое предавање во МНР

Бугарскиот министер за надворешни работи, Кристиан Винегин, утре во Министерството за надворешни работи, ќе одржи предавање на тема „ЕУ и Западниот Балкан: Предизвици во 2014-та година“.

Предавањето во МНР ќе се одржи во Амфитеатарот на МНР во 11 часот.