Магазин

Шпански војник нов Мистер на Универзумот, погледнете зошто!

Шпански војник нов Мистер на Универзумот, погледнете зошто!

Шпанскиот војник Рубен Лопез ја освоил титулата Мистер на универзумот, победувајќи 40 учесници на натпреварот за убавина во Перу.

Иако жените се воодушевени од неговото извајано тело, Лопез на планира да ја напушти сегашната работа за да гради манекенска кариера.

-Јас сум само обичен војник, ист како и сите останати. И понатаму морам секојдневно да се трудам и да напредувам“ изјавил Лопез кој од тинејџерските денови повеќе пати излегол на модна писта.

1misteru

Неговата колешка од мадридската воена база, Лорена Мартин вели дека е свесна за ненадејната популарност на Лопез, но таа не го гледа со поинакви очи.

3misteru

-Овде е само еден од нас. Никој не помислува: „Ваууу работам со најубавиот маж во универзумот“ објаснила таа.

misteru

Дваесет и две годишниот Лопез минатата година победил на изборот за Мистер во Шпанија.

4misteru