вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Штанд за проектот „Македонија вработува“ во општина Карпош

popovskiii_veles

Поврзани вести

Со цел подетално запознавање за можностите за вработување во рамките на Проектот „Македонија вработува“, денес пред ТЦ Сити Молл во општина Карпош ќе бидат поставени штандови.

Во периодот од 19 до 21 часот, тимови на Агенцијата за вработување на Република Македонија ќе на заинтересираните граѓани ќе им ги обезбедат сите информации за учество во Проектот.

Најчитани вести