среда, 26 октомври 2016  |  Вести денес: 48

Штандови на АВРМ на улица „Македонија“ за проектот „Македонија вработува“

makedonija-vrabotuva500

Поврзани вести

Граѓаните на Скопје утре подетално ќе може да се запознаат со можностите за вработување во рамките на Проектот „Македонија вработува“.

Утре на улица „Македонија“, во периодот од  11 до 15 часот, тимови од Агенцијата за вработување на Република Македонија ќе имаат поставено штандови на 3 локации (пред споменикот на Цар Самоил, кај продавницата на Краш и кај Спомен – куќата на Мајка Тереза).

Заинтересираните граѓани ќе може да ги обезбедат сите информации во врска со учеството во Проектот.

Најчитани вести