Македонија

Штандови во Штип за проектот „Македонија вработува“

Штандови во Штип за проектот „Македонија вработува“

Тимови на Агенцијата за вработување на Република Македонија утре ќе постават штандови на плоштадот во Штип.

Штипјани во периодот од 11 до 16 часот ќе имаат можност директно да се запознаат со можностите за вработување преку мега-проектот на владата на Република Македонија, „Македонија вработува“.