Македонија,Крими хроника

Штипјанец доби кривична бидејќи произведувал и продавал наркотици

Штипјанецот М.Р. (37) доби кривична пријава бидејќи неовластено призведувал и продавал наркотици.

Имено на улицата Сремски Фронт во Штип извршен е преглед на патничко возило управувано од корисник на дрога при што се пронајдени и запленети 40 милилитри метадон кој пријавениот му ги продал за 4.500 денари.