Македонија,Крими хроника

Штипјани фалсификувале пари

Штипјани фалсификувале пари

Штипјаните С.Ј. и Е.М. добија кривична пријава бидејќи фалсификувале пари.

Во октомври 2014 година, С.J. во три наврати платила со фалсификувани банкноти од по 500 денари при купување на производи од трафика, пекара и тезга, кои претходно ги набавила од E.М.