Македонија

Штитеничката од „25-ти Мај“ се врати во домот

Штитеничката од „25-ти Мај“ се врати во домот

На 1-ви август во полициската станица Чаир, од страна на социјален работник во Дом „25-ти Мај“, било пријавено дека на 31.07.2014 година во непознат правец се оддалечила петнаесет годишна штитеничка на домот.

decaСпоред информациите до кои дојде Курир, штитеничката во текот на вчерашниот ден сама се вратила во Домот.