Секс

Што ако таа повеќе не ужива во сексот?

Што ако таа повеќе не ужива во сексот?

Се беше идеално, истовремено доживувавте неверојатни оргазми, но сега нештата се променија, а вашата девојка едвај чека да постигнете оргазам и да заврши со тоа „измачување“. Ова воопшто не е добар знак, затоа што укажува дека жената повеќе не ужива во сексот. Што да правите?

Поразговарајте со неа за она што го сака во сексот, како најмногу сака да го доживее оргазмот како и за тоа кој тип на на секс најмногу и се допаѓа. Ако таа има секс само поради вас, тогаш најверојатно и не размислува многу за нејзиното уживање.

Во тој случај најдобро е да имате експериментален секс, за да испробате различни нешта и да ја видите нејзината повратна реакција.

Исто така, размислете како да ја подобрите вашата техника, а исто така не би било лошо повеќе да се сконцентрирате на предиграта.